Kezdőlap arrow Hírek, események arrow Ballagás 2010
Ballagás 2010 PDF Nyomtatás E-mail
„Merjetek nagyok lenni!” – Orbán Viktor felhívásával indította útjára Ábrahám Klára igazgatónő a csíkszentmártoni Tivai Nagy Imre Líceum végzős diákjait.

ballagas_tivai nagy imre_02_b

Négy osztályból nyolcvanhat diák vett búcsút szerdán a csíkszentmártoni Tivai Nagy Imre Líceumtól. A turisztika, illetve mezőgazdasági szakirányú osztályok végzettjei között, az ifjak mellett munkába járó, családos emberek is voltak: a csökkentett látogatású osztályok végzettjei.

A csíkszentmártoni végzősöket Ábrahám Klára igazgatónő, Lászlóffy Pál, az RMPSZ elnöke, Vakaria Béla plébános, Bakcsy Gábor református lelkész is köszöntötte. A nappali tagozatosok a Merjünk nagyok lenni című zenés összeállítással búcsúztak, az "estisek" részéről Ráduly Iliszán Éva és Tankó Károly szólt a jelenlévőkhöz. A Hargita megyei önkormányzatot Kiss Tímea kabinetigazgató képviselte. Az ünnepség keretében vehették át a ballagók az Europass Mobilite, angol nyelvi kompetenciát igazoló okleveleket, amelyeknek biztosan nagy hasznát veszik a globalizálódó világban.

"Ne uniformizálódjatok, ragaszkodjatok az igazi értékekhez! – mondta az igazgatónő a székely ruhás ballagóknak. – Legyetek értékmentők és értékteremtők! Merjetek nagyok lenni!"

 

(Forrás: Csíki Hírlap, www.szekelyhon.ro)

 

A ballagás képekben ITT.

 
< Előző   Következő >