Prima pagină arrow Evenimente, ştiri
Evenimente, ştiri
Szülőföld Alap Támogatás PDF Imprimare E-mail
„ A Székelyföld gazdanépének szakértelme fejlesztésére olyan gazdasági szakiskolák kellenek, melyekben az általános műveltség megszerzéséhez szükséges elméleti ismeretek mellett , a gazdasági szak-és gyakorlati ismereteket is megszerezhessék a növendékek....”
Citeste mai departe...
 
Tivai Napok 2010 PDF Imprimare E-mail
Közösségépítés, hagyományok ápolása és nem utolsó sorban a szórakozás – ezek voltak a csíkszentmártoni Tivai Nagy Imre napok fontosabb ismérvei. A május 25–28. között lezajlott négynapos rendezvénysorozatba a település közép és általános iskolájának diákjai és pedagógusai egyaránt bekapcsolódtak. Ebből az alkalomból adták át a szakközépiskola új mezőgazdasági szaktermét.
Citeste mai departe...
 
Ballagás 2010 PDF Imprimare E-mail
„Merjetek nagyok lenni!” – Orbán Viktor felhívásával indította útjára Ábrahám Klára igazgatónő a csíkszentmártoni Tivai Nagy Imre Líceum végzős diákjait.

Citeste mai departe...
 
Öko-óra a hulladékválogató gépsor mellett PDF Imprimare E-mail

A XII.B és XIII.B osztályos tanulók csütörtökön, február 25-én Csíkszentsimonba tettek látogatást. A Hargita Népe napilap tudósítását közöljük. Képes beszámolónk ITT.

 

Citeste mai departe...
 
Farsangbúcsúztató 2010 PDF Imprimare E-mail
Az első félév utolsó tanítási napján, január 29-én, pénteken került sor az idei farsangbúcsúztatóra. A mi rendezvényünkre is jellemző volt a farsangi jókedv, móka, kacagás, bolondozás.
Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 9 din 13